Zone Face Lift, Face Lift, Guasha, Cupping, Facial, Botox, Fillers,

Zone Face Lift

image271

ZFL - Een natuurlijke, serene en versterkende behandeling, zowel voor je innerlijk als je uiterlijk.

 

 • Zone Face Lift is een bekroonde behandeling voor beroemdheden! Mijn mentor Ziggie Bergman reist de wereld rond met het behandelen van VIP-klanten, het wordt geprezen als het natuurlijke alternatief voor Botox. Het is een 100% natuurlijke therapie die tijdens de behandeling de tekenen van veroudering zichtbaar vermindert. 
 • Zone Face Lift is een eenvoudige, natuurlijke en kosteneffectieve oplossing tegen veroudering. Deze behandeling is de ENIGE behandeling die werkt, zonder het gebruik van chemicaliën of chirurgische ingrepen, die u er jonger laat uitzien en u jonger doet voelen. De Zone Face Lift is een zachte, holistische benadering die u helpt om er op een natuurlijke manier op uw best uit te zien. Bekend om het verwijderen van maar liefst 10 jaar veroudering in amper 12 weken, door gebruik te maken van drukpuntmassage, inheemse Amerikaanse technieken, het Aziatische “body mapping” en geneeskrachtige kruiden.
 • Zone Face Lift geeft je een heerlijk gevoel, en laat je er stralend uitzien. Voor velen zal dit de noodzaak voor Botox wegnemen en biedt het een natuurlijk alternatief voor injecties met fillers. 
 • Het draait allemaal om goed ouder worden.


Over Zone Face Lift

 • Het is meer dan alleen maar een gezichtsbehandeling. Het is een totale behandeling die elk individu de ruimte biedt om het uiterlijk, het lichaam en geest op te laden en te vernieuwen. 
 • ZFL werkt voor iedereen en voor elk huidtype, hoe gevoelig ook. Het is zo natuurlijk en zacht dat het samenwerkt met je dagelijkse schoonheidsregime maar ook los daarvan. 
 • Het stimuleert op natuurlijk wijze het collageen en elastine van binnenuit. Het lift op en maakt voller, accentueert de halslijn en maakt het gezicht strakker en gladder waardoor een stralende teint ontstaat na slechts één behandeling. 
 • Het werkt kalmerend en versterkend door het combineren van de gezondheidsvoordelen van Reflexologie en de anti-verouderingsvoordelen van een gezichtsbehandeling. 
 • Een niet-invasieve behandeling gebaseerd op het principe dat reflex-punten op uw gezicht verbonden zijn met elk deel van uw lichaam. Het stimuleren van de reflexen helpt het lichaam in balans te brengen. 
 • Vermindert stress, migraine, sinusproblemen, slapeloosheid en tandenknarsen. 
 • 100% organisch en bio-dynamisch 


Mijn ervaring met ZFL

Als massagetherapeute en reflexoloog kwam ik naar Ziggie om ZFL te leren om mijn klanten iets anders te bieden. Zelf heb ik PCOS en endometriose. Eén van de vele bijwerkingen hiervan is chronische acne. Na meer dan 30 jaar hiermee te hebben geleefd had ik acne en roodheid over mijn hele kaaklijn, haarlijn, nek enz. Nooit liet ik mij aan iemand zien (zelfs niet aan mijn echtgenoot) zonder een dikke laag concealer op. Het was zo erg dat ik zelfs geen foto van mezelf op mijn website wou. Een grote som geld bestede ik aan laserbehandelingen, maar dat hielp maar enkele weken. Een jaar na het leren van ZFL en zelfbehandeling ben ik in staat om het huis zonder make-up te verlaten!!!

“Ik kijk altijd uit naar de behandeling, voel me beter en zie er jonger uit wanneer ik vertrek”

  

12 weken programma - 750€ 

12 behandelingen (70min) over een periode van +/-12 weken.

Bevat een gezichtsinstrumentje om thuis te gebruiken.


1 behandeling (70min) - 75€ 

Als u vervolgens besluit om een volledig 12-weken programma te boeken, wordt deze behandeling in het pakket opgenomen  

DE AANGEGEVEN TIJD IS INCLUSIEF CONSULTATIE  
 

A word from Ziggie Bergman

image272

“Emma’s work exceeds the required criteria of a ZFL therapist showing excellent skills; releasing emotions, internal transformation, and visible measurable results. Emma holistically plans her work with clients and uses a variety of additional skills and knowledge” – Ziggie Bergman, Founder.